Lite bilder från Utterleden

I lördags och söndags gick vi Utterleden. Första dagen gick vi 30 km och andra dagen gick vi lite över 10 km. Vi fick avsluta efter att jag hade ätit en proteinbar som jag började må dåligt av. Tänk vad typiskt?

Första kvällen kändes benen tunga men vi fortsatte framåt tills vi kom fram till mållinjen (där vi hade parkerat bilarna). Vi hade med andra ord inget annat val, tänkte vi och traskade framåt med våra vandrings käppar.

Vi blev totalt fyra stycken vandrare. Jag, Henkki, Nickan och Game. Game åkte hem på kvällen och vi andra fortsatte traska vidare följande dag. Vi sov i ett vindskydd intill Gäddsjön och där var det var obekvämt. Det var också svårt att hitta någon nattsömn när fåglarna hade kalas ute på sjön. Vi var ändå rätt så trötta efter att ha vandrat i 11 timmar så till sist somnade vi.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s