Paus i bloggandet

Jag har gått och funderat i några dagar och kommit fram till att jag behöver ta en liten paus i bloggandet. Det känns som om det inte sker tillräckligt mycket i våra liv just nu och att allt flyter och på rätt bra här hemma.

Men peppar peppar när allt flyter och på som bäst, vet man aldrig vad som händer. Jag kommer att fortsätta att skriva om Zacharias utveckling och ifall det sker något roligt. Men först en kort paus. Sedan dyker säkert en utvilad Emma upp igen efter en tid.

Följ mig på Facebook så ser ni när jag publicerar något!

Ha det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s