Grillsäsongen inledd!

Idag har det varit en dag med perfekt väder. Man borde ju njuta när gubben är hemma men mitt humör ville något annat. Dessutom vaknade jag en timme tidigare än normalt vilket resulterade i en trött och hängig mamma.

Till frukost åt vi Henkkis special smörgås. När jag var färdig ville jag ha mera men då var smöret slut så jag fick lämna ”längtande efter mer”. Mitt humör blev ej bättre efter det. Till sist blev jag så stressad på mig själv (och alla dessa negativa tankar) så jag tvingade mig själv att gå ut och gå en vagnpromenad och då blev det lite bättre.

När jag kom hem skickade Henkki mig till Prisma för att fylla på gasflaskan till grillen och hämta mitt kära smörpaket. När jag kom in till Prisma ginade jag via kassorna och hur än jag försökte fundera var smöret var placerat, kom jag inte på det. Allt var bara en enda gegga i mitt huvud! Istället fick jag traska och på där tills jag hittade det. Ibland är det inte lätt att vara kvinna med sömnbrist!

När jag kom hem höll Henkki på med maten. Han hade tydligen köpt så mycket kött så vi måste ringa efter förstärkning. Det tog en kvart så var farmor och farfar på plats. Vi grillade ute på balkongen och det var så varmt och skönt! Zacharias har fått en ny gunga som han är stormförtjust i.

När vi hade grillat färdigt flyttade vi oss in och åt. Kan det finnas något bättre än grillad mat och gott sällskap? Jag åt så jag blev helt stinn. Efter att vi hade ätit drack vi kaffe och efter blev det var det tänkt att jag och Zacharias skulle ta en kort tupplur. Men det visade sig att Zacharias inte ville samarbeta, så Henkki fick ta honom så jag fick vila lite. Nu känner jag mig som en normal människa igen. Tänk vad en tupplur kan göra!

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig!

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s