Bästa hittills! Meps från Homefun Majahome

– I samarbete med Homefun Majahome –

Homefun Majahome är en liten men idyllisk barnklädesaffär som är belägen i centrum av Jakobstad. Där har de barnkläder, inredningsartiklar till barnrummet, skor och litet allt möjligt. Det som jag tycker är det bästa med Homefun Majahome är att Sabine (som äger affären) syr upp kläder enligt kundens önskemål.

Förra veckan hade jag Sabine att sy upp en tröja, ett par byxor och en meps (en blandning mellan mössa och keps) åt Zacharias. Jag valde i förväg ut vilka tyg jag ville ha (deras tyg sortiment hittas här) och så var jag in till affären och berättade för Sabine om mina vilda idéer. Det är det här som jag kallar för god service. Jag hade ideerna i huvudet och Sabine vägledde mig igenom alla beslut och berättade för mig vilka valmöjligheter det fanns. Inspiration till kläderna hittade jag via deras Instagram sida (sidan hittas här).

Igår var kläderna klara och jag blev så nöjd över resultatet. Kläderna är ännu lite stora (jag beställde storlek 86) men de kommer att passa perfekt till sommaren. Trots att de är lite stora är jag ändå väldigt nöjd över passformen och tygen. Nöjdast är jag för tillfället över mepsen. Vi har haft problem med solen på våra vagnpromenader eftersom Zacharias har kommit på hur han tar av sig solglasögonen. Istället har jag varit tvungen att planera min rutt så han inte har solen i ögonen (ibland brukar jag till och med svänga på vagnen och dra den bredvid mig). Men nu har vi inte det problemet längre. Tänk att ett litet plagg kan göra så stor nytta! Rekommenderas varmt!

Hoppas ni har haft en fin dag!

Ps. På mitt Instagram konto pågår just nu en tävling där du kan vinna ett valfritt plagg från Homefun Majahom. In och tävla 😉

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s