In i dimman

Igår var vi till Frans & Nicoles och åt god mat. Vi var totalt 8 st personer (jag, Henkki, Nickan, Dekka, Johan, Sabina och Anna). Kvällen innan reserverade jag bord åt oss via deras bokningssystem på deras hemsida. Det gick väldigt enkelt och bokningen kom efteråt till min e-post och där kunde man göra ändringar/avboka om det behövdes. Väldigt smidigt måste jag säga! Vårt bord var alldeles bredvid lekhörnan och där fick vi sitta ostört. Sabina och Johan åkte tillbaka till Malax efteråt (eftersom de var hundvakter). Det är alltid lika roligt att ses fast bara för en kort stund.

Efter att våra magar var mätta gick vi till Buther & Banker eftersom killarna ville lyssna på ett Ac/dc coverband som spelade där. Väl inne hittade vi Emma, Elli och Thessi och vi slog oss ner vid deras bord. Något som jag tycker är super med B&B är att de har en servitris som kommer till bordet och tar upp drinkbeställningar och på så vis undviker man onödigt köande vid baren. Vi tjejer kom oss inte så långt som till coverbandet men pojkarna sa att vi inte missade något. Vi sparade således 2 € i garderobsavgift som man måste betala för jackan om man ville till andra sidan och se på bandet.

Efter B&B fortsatte vårt gäng vidare till Teatro och där spelade ett finskt coverband som faktiskt var ganska bra. Jag vet inte om de har band som spelar där varje lördag? För varje gång jag har varit dit på sistone har något band spelat där (och jag är ju inte i princip dit så ofta). Visst är det roligt med band. Men är jag för en gångs skull ute vill jag dansa till en dj.

Teatro har öppet till klockan 5 och nu förstår jag deras taktik. Efter att bandet slutat spela (ca klockan 2.30) drar en dj igång världens bästa dansmusik med korta snuttar från kända moderna låtar som är gjorda i form av en remix. Gissa om jag dansade? Efter säkert en timmes dans måste jag avbryta på grund av törst. Det är säkert därför man mår så bra som man gör idag. Enda minus med Teatro är att de har ett rökrum intill dansgolvet. Det är väl lite onödigt?

Zacharias har stormtrivts i Kimo hos mormor och morfar. De har varit ute med vagnen och låtit honom utforska deras kökslådor. Han somnade kl 22 och sov ända fram till kl 9. Han hade vaknat endast två gånger (klockan 3 och 5). När vi körde tillbaka till Jakobstad sov han hela vägen (ca 30 min) plus att han sov ännu en timme på gården. Det är tungt att vara liten!

Så med andra ord hade vi en toppenkväll med god mat, fina vänner och bra musik! Mormor tyckte vi såg trötta ut men nog har formen varit värre. Tack och förlåt alla inblandade!

Ps. Det kan lönas att hålla utkik på mitt Instagram konto inom den närmaste framtiden. Jag har nämligen ett roligt samarbete pågång med Homefun Majahome i Jakobstad. Mera information kommer inom kort.

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s