Vasa ikväll och svårt att välja bilder

Nu är vi till påväg till Vasa. Zacharias har vi lämnat hos mormor och morfar i Kimo. Litet miljöombyte gör honom säkert gott. När vi kommer till Vasa blir det först lite shopping och sedan till kvällen har vi bokat bord på en restaurang.

I torsdags var jag och Zacharias till Vasa och tog ettårsfoto hos Anne Tuulikangas (här kan ni se fler bilder från hennes Instagram konto). Hon har studion i ett garage på gården. Jag lärde känna Anne via en fotokurs som vi gick i Kälviä (ca 10 km från Karleby) för tre år sedan. Jag gick endast första året medan Anne fortsatte och blev färdig fotograf för ca ett år sedan.

Redan samma kväll fick vi ett utkastet av bilderna och nu skall vi välja ut 15 st bilder som hon sedan kommer att redigera. Hon har tagit många fina bilder av Zacharias fast han inte ville skratta. Han var mer nyfiken på alla saker som fanns där. Men det syns ändå att han har glimten i ögat på många av bilderna. Det var roligt att se Anne fotografera. Nu gäller det bara att välja vilka bilder vi skall ha. Vilket inte är det lättaste!

Önskar er en störtskön lördag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s