Ettårskontroll till Bennäs

Idag har vi varit till Bennäs och Zacharias fick sina vaccinations sprutor. Ett i var lår. Jag var lite nervös inför sprutorna eftersom han grät mycket förra gången. Till min förvåning märkte han det knappt. Han fick tugga på plastfickan till rådgivningskortet och vipps var det över.

Han väger nu 11,2 kg och är 78 cm lång. Zacharias ville ju som vanligt inte sitta så han fick krypa och på i rummet sålänge som vi vuxna diskuterade.

Efter besöket fick vi vänta 20 minuter i väntrummet för att vara på den säkra sidan att han inte reagerar på vaccinet. Under den tiden hann vi hälsa på en gammal moffa ut i korridoren, krypa ett varv till rådgivningstantens rum och stå och titta på en äldre dam som hade en hes röst samt leka lite med leksakerna i rummet.

Ett tag trodde jag att han fick en biverkning av vaccinet när han började andas annorlunda när jag lyfte upp honom, men det visade sig att det var en överraskning åt mig i blöjan istället. Att man aldrig lär sig! 20 minuter går fort när man har roligt!

Många av Zacharias vänner har fyllt ett år denna månad och imorgon är det Zacharias tur. Ikväll skall jag baka tårtan. Jag bakar tårtan och Henkki har hand om dekoreringen med godiset. Jag kom på i efterhand att det var kanske inte den smartaste iden att låta Henkki sköta den biten. Vi får se hur mycket godis som lämnar till tårtan.

Ha det bra!

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde

Annonser

2 Comments

  1. Men nog va det väl i låren å int i knäna som han fick sprutorna? 😉 förlåt, blev tydligen en punktknullare medan ja väntar på att lilleman ska somna 😅 lycka till med tårtan, blir säkert bra! 😊

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s