Första besöket på Maxifun

Idag var vi första gången till Maxifun i Jakobstad. Jag vet inte varför vi inte har varit här tidigare? Zacharias stormtrivdes i tunnlarna. Bollhavet tyckte han också var intressant. Det är gratis att besöka så länge som han är under ett år så jag tror vi kommer att börja hänga här de dagar som vi har bilen så man har något att göra.

Tidigare låg ett loppis här och det verkar som att man har flyttat det gamla Maxifun (som låg vid biltvätten) hit. Utrymmena är i alla fall fräscha och färgglada. De har också ett rum där man kan hoppa trampolin och en cafeteria där man kan köpa godis och avnjuta en kaffekopp.

Önskar er alla en skön lördag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s