Kläder från Mini rodini

In i veckan fick jag hem kläder som jag beställt från Lastentaikamaa. Jag råkade komma över en rabattkod på Carola Ekmans blogg och det var liksom ett tecken från ovanför (super tack för koden Carola!).

Mini rodini är en av de klädmärken som jag är förälskad i just nu. Klädmärket kommer från Sverige och skapades år 2006 av illustratören Cassandra Rhodin. Det bästa med klädmärket är att de är av god kvalitet och har väldigt fina tryck. Dessutom är de Gots certifierade vilket betyder att kläderna är producerat på ett sätt som är skonsamt mot miljön och de människor som jobbar med produkten.

Om man handlar via nätet kan man hitta många av deras produkter på rea annars kostar deras kläder en slant. Kläderna är dyra men det verkar finns många människor som är beredd att betala för bra kvalitet. Dessutom har kläderna ett väldigt bra andrahandsvärde om man säljer dem vidare på de rätta loppisarna. På Facebook finns det många loppis grupper i Finland (och även i Sverige) där man kan handla begagnade Mini rodini kläder (t.ex. Mini rodini & friends kirppis eller Teeny tiny style kirppis).

Det enda minus med med t-shirten som Zacharias har på sig är att det var väldigt trångt att få huvudet genom halskragen. Jag vet inte om vår kille har ett stort huvud eller om det är typiskt för deras märke? Men med tiden tänjs den väl ut. Annars är jag helt supernöjd över produkterna.

Har någon av kläder från Mini rodini? Vad tycker ni?

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s