Att göra tandborstningen rolig

Kan det finnas något jobbigare än att borsta tänderna? Dessutom glömmer man lätt bort det. Åtminstone jag är urusel att komma ihåg att borsta tänderna.

Vissa saker som rör Zacharias brukar jag delegera åt Henkki och tandborstningen har varit en av dem. Han har förutom det också hand om d-vitamin dropporna som han flitigt droppar varje dag åt honom. I söndags frågade jag hur det går med tandborstningen och då visade det sig att han inte har borstar tänderna på en stund eftersom han inte hittat tandborsten.

Så nu har jag tagit tillbaka ansvaret och lagt in tandborstningen i våra rutiner. Vi borstar tänderna tillsammans vid matbordet morgon och kväll och det brukar se ut ungefär så här (jag hade Henkki att ta några bilder på oss när vi höll på). Jag tror man kommer långt med att ha kul och experimentera. Så enkelt var det att göra världens tråkigaste grej rolig.

Ps. Ni har väl kommit ihåg att rösta på min bild på Frida & Fritiof:s Facebook och Instagram sida (länkarna går direkt till bilden)? Jag tävlar mot sex andra bilder och varje röst är guldvärd. Röstningen är öppen till kl 20 ikväll. Gör denna tandborstade mamma överlycklig genom att gå in på deras sidor och gilla min bild (tävlingsbidrag 1). Tusen tack för er hjälp!

Önskar er en stört skön kväll!

Annonser

4 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s