In och rösta på min bild!

Frida och Fritiof har under veckans gång en ”Eko Baby Fashion Week” där de bjuder på en rad intressanta händelser för dig som är intresserad av ekologiskt mode för barn och baby.

Jag är med i en fototävling på Frida och Fritiof där vi visar upp olika ekologiska barnkläder på både Instagram och deras Facebook sida. Totalt har sju bilder valts ut och min bild är en av dem. Den bild som får flest ”gilla” under 48 timmar (på både Facebook och Instagram) vinner och min bild är först ut. Så gott folk – In och rösta! Ni kan rösta fram till imorgon kväll (onsdag) klockan 18. Här är länken till deras Facebook och här till Instagram sidan.

Bilden som jag har skickat in är på Zacharias och han har på sig GOTS-certifierade kläder från Adore Us Babies. Global Organic Textile Standard (GOTS) märkta kläder är kläder där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela tillverkningskedjan. Kedjan innefattar flera steg; odling, plockning, beredning och tillverkning av själva plagget.

Flera klädmärken kommer att presenteras under veckans gång och om du är intresserad av barn och baby mode kan det vara kul att följa deras sidor.

Glöm inte att rösta på min bild! Varje röst är guld värd ❤️🙏🏽🙏🏽🙏🏽

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s