Påskäventyr i gott sällskap

I fredags tog vi det rätt så lugnt medan Zacharias övernattade hos farmor och farfar. Vi kollade på Voice of Finland tillsammans med Game och efter det for vi ut till Stadshotellet på en.

I lördags vaknade vi kl 9 och efter det åt vi frukost samtidigt som vi tittade Wonder woman. Under filmens gång hade vi besök av totalt 8 stycken påskhäxor. När vi bodde i radhuset såg vi inte en enda. Runt klockan 12 åkte vi ut ett varv med fyrhjulingen i det fina vädret. Det är alltid lika terapeutiskt!

Vi hämtade Zacharias runt klockan 14 och allt hade gått bra. Han hade vaknat tre gånger inatt (kl 11, kl 1 och kl 5) men somnat om rätt snabbt. Förutom sista turen, då hade de varit uppe ett varv med honom tills han började gäspa. Efter det hade han sovit till klockan 8.

På kvällen var vi bjudna på påskmiddag till Nickans och Dekkas i Socklot. Dekka hade fixat nötinrefile, rödvinssås, potatisgratäng med stekta grönsaker. Super gott! Efter middagen for vi och kollade på byns brasa och efter det en vända till stallet och se på alla djuren. Det var första gången som Zacharias fick se hästar, grisar, kaniner, getter och får. Han tyckte det var intressant. Speciellt kaninen tyckte han om. Han lutade huvudet mot den och ville börja gosa med den (som han brukar gosa med Ellie).

Tack för en trevlig kväll alla inblandade. Det är alltid lika roligt att träffas. Ni är guldvärda!

Hoppas ni har haft en skön påsk! Ha det bäst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s