Tjejkväll i Ytterjeppo

Ikväll har vi varit på tjejkväll till Tåssans i Ytterjeppo. En riktigt kick-start inför påsken med morotskaka med små gulliga choklad ägg som dekoration. Och så fick vi varsitt kinder ägg. Jag gillar små detaljer (men är uslig på det själv) och Tåssan hade verkligen lyckats denna gång. Riktigt trevligt var det också för den delen. Än en gång blir man påmind om hur fina vänner man har. Vi bokade också in ett nytt datum för ett nytt Vasa besök. Man måste ju ha något roligt att se fram emot.

Imorgon skall jag och Zacharias en vända till Kimo och sedan på kvällen blir det påskmiddag hos farmor och farfar. Efter det lämnar Zacharias och sova över hos dem och vi får lite välbehövlig tid för oss själva. Det börjar bli en stund sedan sist!

Trevlig påsk gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s