När tiden bara rinner iväg

Idag har jag haft besök av Annika och Emil från Korsholm. De var här i tre timmar och när det började bli dags för dem att söka sig hemmåt, kändes det som om de hade varit här i en halvtimme. Det är väl så det är att umgås med de bästa. Tiden bara rinner iväg.

Det är just sådana gånger som man önskar att man inte hade så långt avstånd ifrån varandra. Om det är något jag funderar över skickar jag alltid och frågar av Annika hur de har gjort. Vad skulle jag göra utan dig?

Med åren har jag konstaterat att jag har några få vänner som står mig riktigt nära och att det inte alltid är så lätt att träffa nya. Goda vänner består. Man behöver inte träffas så ofta men när man gör det så märker man hur mycket de betyder för en. Goda vänner växer helt enkelt inte på träd. Jag är glad för att jag har er.

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

4 Comments

  1. Nåmen vännen vilka fina ord! 😘 konstaterade idag att det e ju egentligen hur smidigt dom helst att köra sträckan mellan oss så int finns det ju nå som hindrar att vi sku kom oftare 😊 men nog sku det ju iallafall vara så roligt om vi bodde närmare varandra!

    Liked by 1 person

  2. Riktigt fina vänner växer som sagt inte på träd. Jag tror faktiskt att under ens hela livstid så så blir de inte fler än högst tre stycken. Något man till sin förvåning konstaterar när man är i min ålder och ser tillbaka. Många som man tror är riktigt fina vänner så blir något helt annat när vänskapen prövas. Men några består och dem skall man hålla hårt i…

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s