Sabina på besök

I lördags kom Sabina hit. Hon hade med sig en clown till Zacharias som han verkligen gillade (tusen tack för den Sabina!). Det är så sällan man träffas nuförtiden, så desto roligare är det att träffas. Sabina bor i Vasa men kommer ursprunglige ifrån Chile. Vi känner varandra från Wärtsilä tiden och har hållit kontakten sedan dess. Det är synd att man måste bo så långt borta från så fina vänner. Tänk om man skulle få ha alla dom bästa nära sig? Tack och lov finns nätet där man enkelt kan hålla kontakt.

Om jag kort sammanfattar lördagen så har vi ätit, ätit och ätit. Henkki fixade ihop en lyxmåltid med beasås och till efterrätt gjorde jag Cheescake i glas med färska hallon (länk till recept hittar ni här). Supergott! Senare på kvällen åt vi ostbricka med tre olika ostar (Gouda, Chiliost, Lillput), oliver, vindruvor, medvurst, kex osv. Jag var så stinn när vi skulle gå och sova så jag visste inte hur jag skulle ligga.

img_6362

Idag på dagen besökte vi Amida loppiset. Jag hittade en mössa åt Zacharias och Sabina hittade ett pussel för ett billigt pris. Det är alltid roligt när man hittar något att fynda. Nu är jag så trött så jag far bums i säng. Sov gott allihopa!

img_3960-2

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

2 Comments

  1. Ååh, avis! Va ju egentligen pussel ja va på jakt efter igår men hitta int nå 😄 snart färdig pusslat med det som vi håller på med, så skoj! ska se om vi tar ett nytt försök idag 😉

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s