Finbesök från Vasa

I fredags fick vi finbesök av Anna och hennes hund Leia. Henkki hade fixade taco paj åt oss som vi avnjöt med varsitt glas rött. Sen på kvällen tog Anna fram sin stora lösgodispåse som vi mumsade i oss samtidigt som vi kollade på Voice of Finland. Hundarna och Zacharias har fått busa av sig. Jag passade också på att ta några bilder av dem. Med lite godis går allt!

Idag har vi besökt Juthbacka och deras bröllopsmässa (jag kommer att berätta mera om mässan imorgon på bloggen). Där fanns det många nätta saker. Och så har vi hunnit en vända till Nickans och se på Stellas söta hundvalpar som hon hade fått för någon vecka sedan. Urgulliga!

När vi kom hem bjöd Henkki på Tjälknöl som han hade haft i ugnen över nattem. Det var jättegott med champinjonsås till. Man måste ju lyxa till det ibland när man har chansen. När maten hade fått sjunka in (typ någon minut efter) gick vi ut på en promenad medan solen gick ner. Det var fint! Inga vargspår syntes heller till.

Tackar för en skön lördag! Alltid lika roligt att få Anna på besök. Då får man ”tjattrat” av sig lite. Ha det gött!

Annonser

2 Comments

    1. Du har ett bra öga 😉 (fast bilderna blev lite mörka – jag är ju van att fota vita hundar). Min kaveri har en kennel med just dvärgsnauzer (Tavast nånting tror jag kenneln heter). Så söta 😍

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s