Bloggar som jag läser | Emma Järnström

Jag har länge velat lista mina favoritbloggar. Jag tycker om att läsa bloggar som är från nejden, är lättlästa och gärna med lite inslag av humor. Jag måste erkänna att jag inte läst så många bloggar innan jag började blogga. Men nu på senare tid har jag börjat kika runt mera och verkligen börjat få upp ögonen för denna intressanta värld.

Carola Ekman 

I Carolas familjeblogg kan man följa med hennes vardag. Jag tycker det är intressant att läsa hennes blogg eftersom hon är bra på att beskriva saker, har humor och personlighet i sina texter och så utmanar hon en till att tänka. Carola har också många samarbeten på gång som är intressanta att följa med. Det känns som att vi är rätt lika – fast vi ändå är rätt olika som personer (vi har ej träffats i verkligheten ännu fast vi bor på samma ort).

Fina Christina 

Det är roligt att följa med Christina eftersom vi har ungefär likadana projekt på gång. När jag för en liten stund sedan besökte hennes sida såg jag att hon har städat ur sina skåp den helgen och det hade jag också då samma helg. Vem gör sånt på samma gång?

På Fina Christinas blogg kan man läsa om hennes vardag, handarbete, hunden Doris och allt möjligt annat kul. Jag känner att vi är rätt så lika, fast vi bor ca 100 km från varandra (hon bor i Vasa trakten). Vi får se om våra vägar korsas någon gång.

Misslyckan 

Det här bloggen är nystartad och den skrivs av mor och dotter bosatta i Vörå. Man kan inte undvika att dra på läpparna när man läser deras historier. I bloggen får man följa med deras vardag där de antingen misslyckas eller lyckas.

Lasting Closet 

Jag tycker det är intressant att läsa om mode. Jag träffade Michelle Blomqvist på Bloggbusiness kvällen och efter det har jag kikat in på hennes blogg lite nu som då. Jag tror att jag fastnade för hennes blogg eftersom jag drömmer om att slänga bort alla mina kläder och bara ha några alternativ som går bra ihop med varandra. Precis så har hon gjort! Jag brukar också lyssna på Michelleochsandras pod när jag hinner (avsnitten hittar ni här).

Tidsjuven 

Det var faktiskt min mamma som rekommenderade Marias blogg och enda sedan vi ”stötte” på varandra på loppis har jag följt Marias blogg. Maria tar fina bilder och är väldigt bra på att beskriva vardagliga företeelser. Hon är en inspirations källa och en trevlig prick.

Vad läser ni för bloggar och har ni någon ni vill rekommendera? 

img_3960

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

5 Comments

  1. Tidigare följda jag ganska många bloggar och kanske främst mammabloggar men i samband med att jag själv blev mamma tappade jag intresset att läsa mammabloggar 😄 vill helst läs om nåt annat då man själv e mitt i det 😉 din blogg läser jag förståss dagligen å sen blondinbellas å Carola Ekmans kikar jag in på nån gång i veckan. Via sevendays kanske jag hittar nån blogg med intressant rubrik å brukar isåfall läsa 😊

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s