Besök till Magasin 167 i Purmo

Idag har vi besökt Lillby, Purmo och Magasin 167. Purmo ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Jakobstad. Magasin 167 är en liten men idyllisk inredningsaffär med massor av härliga inredningsprylar. Där finns bland annat skyltar, lampor, ljus, termosar och mycket mycket mer.

Ägaren Annina kände sig inte kamerasnygg så jag fick ingen bild av henne denna gång, men jag lovar att hon ser lika trevlig ut som affären och har ett hjärta av guld. Annina och jag känner varandra via en gemensam vän och jag har varit på väg dit sedan affären öppnades i december 2017. Jag ögnade igenom alla hyllor och föll direkt för en ”greyboard” som jag blev förälskad i och Henkki hittade ett orange ljus med vita prickar på som kommer att passa perfekt till påsken. Super nöjd över inköpen!

Sedan har vi också varit och hälsat på mormor och morfar i Kimo och även farmor och farfar. En fullproppad dag med roligheter.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på lördags kvällen!

Annonser

3 Comments

  1. Jätte snygga prylar! Termosarna å tavlan va ju såå fin 😍 Ha hört om den där affären men vet int om ja kommer att ha vägarna förbi där nån gång 😅

    Liked by 1 person

    1. Jag är bombsäker på att Annina kan skicka grejerna åt dig om du hittar något du gillar via tex hennes Instagram sida 😉 Allt finns i dagens läge mycket närmare än vad man tror 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s