Populäraste inläggen denna månad (februari 2018)

Jag tycker det är intressant att se vilka inlägg som har lockat flest besökare. Statistiken hjälper mig i planeringen av innehållet till bloggen. Kanske någon av er är intresserad att få en glimt av hur man kan planera innehållet i en blogg? Då skall ni fortsätta läsa.

Här nedan har jag listat de fem mest lästa blogginläggen under februari (och januari) månad i ”random” ordning. Kan du gissa vilket som har fått flest besökare?

Top 5: Mest lästa blogginläggen i februari 2018

Top 5: Mest lästa blogginläggen i januari 2018

Av det här drar jag slutsatsen att ni läsare är intresserade av:

  1. Barnrelaterade tankar
  2. Vår parrelation
  3. Hur jag är som person

I fortsättningen kommer jag att fortsätta att skriva om barnrelaterade saker dvs. sådant som alla kanske går och funderar på men kanske inte vill eller vågar tala högt om. De inlägg som har varit svårast att skriva, är även de som har gett mig mest och fått mest läsare. Det antar jag beror på att folk funderar på samma saker som en själv och kanske att det kan vara lite tabu att tala om vissa saker? Har ni någon fundering varför just de inlägg som är i toppen har fått flest besökare?

Jag tyckte själv att det var väldigt trevligt att mormor gästbloggade och berättade om helgen när de skötte Zacharias. Lite olika ser vi på saker och ting, och man kan även uppfatta saker och ting mer än på ett sätt. Jag skall spinna vidare på denna tråd och se om vi hittar något som hon kunde blogga om.

Utöver det så är ni intresserade att veta mera om min/vår vardag och även inlägget om bloggsamarbetet lockade. Från och med denna månad börjar jag träna på gymmet igen. Bara jag blir helt återställd nu så börjar träningen troligtvis nästa vecka. Så hoppeligen kommer det något träningsinlägg mellan varven.

Finns det något inlägg som ni tyckte var extra intressant? Tell me more…

Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig spam uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s