Uppdatering från sjukstugan

Igår på kvällen runt 20-tiden tog maginfluensan mig. Innan dess var jag den enda som var frisk i stugan. Igår var det rätt så jobbigt innan Zacharias somnade kl 21.30. Sambon fick stiga upp ur sängen likblek som han var och kolla efter Zacharias så länge som jag gjorde mina bestyr på toaletten.

Att amma en unge till sömns så länge man mår dåligt var inte heller någon höjdare. Men till sist lyckades det. Efteråt slängde jag mig på soffan så att jag inte skulle väcka dem. Det märkliga i det hela var att jag kräktes i sträck till 3 tiden på natten och efter det var det bättre och jag kunde flytta mig till sängen.

Jag tror bestämt att det var det kokade vattnet och gul Jaffan som jag hinkade i mig i massor som hjälpte. På morgonen mådde jag bra igen. Tur var nu det, för Henkki var inte i något bättre skick på morgonen. Först på kvällen började läget ljusna lite för honom och han kom sig upp ur sängen.

Zacharias har (förutom första natten när han spydde) mått förvånansvärt bra. Jag blev själv förvånad över hur lindrigt det var för honom. Jag hade typ tänkt att han skulle ligga till sängs men istället har han krypit och på som vanligt.

Det var allt jag har att rapportera från sjukstugan. Vad har jag lärt mig av den här upplevelsen? Jag ser fram emot flera sjukdagar med familjen där sambon är döfärdig och jag håller ställningen.

Så vill jag passa på och tacka farmor och farfar som har fört saker som vi behöver och lagt det innanför dörren. Det börjar nu kännas rätt tråkigt att sitta inlåst här hemma. Solen har lyst hela veckan och det har sett så fint ut där ute. Man smittar väl upp till 40 timmar efteråt så ännu en till dag inomhus blir det. Nedan hittar ni en video från Zacharias nyaste bestyr. Jag tror vi har en framtida innebandyspelare i huset?

Håll er friska!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s