Helgens planer – Party mood on!

I dag har vi varit på babyrytmik efter tre veckors paus, eller rättare sagt har vi varit förkylda. Jag märkte att Zacharias har ändrat mycket på de här senaste veckorna. I dag stod han på alla fyra och studerade alla noggrant och funderade på samma gång. Han har nog aldrig varit så lugn och nöjd i famnen som han var idag.

Och jag går bara och funderar på tjejkvällen. Jag är så taggad! Ni kanske minns att jag skrev att vårt gäng består till största delen av mammor? Nu har en del mammor fått förhinder och så har nya mammor bjudits in. En som jag känner från tidigare och en helt ny. Och ni vet ju att ifall ni ser oss ut i farten, måste ni komma och säga hej? Jag bits inte!

Ingenting kan förstöra mitt fina humör. Jag blir inte på sämre humör fast kroppen försöker sabotera för mig med att ge mig en sträckning av bakre revbenet. Fråga mig inte hur det gick till? Det var efter babyrytmiken och jag hade bråttomt till bilen. Mitt i allt kände jag hur det blev svårare att röra på övre delen av kroppen och att det började ta sjukt när jag bar Zacharias. Om man får så här mycket krämpor vid 30, hur ser det då ut vid 40, 50 och 60? Men det är lugnt, jag kan nog ännu dansa, jag måste bara anpassa mig och dansa mera med höfterna (shakira shakira och sen så vet ni inte vad som rimmar på det…!).

Imorgon kommer jag att åka tidigare till Vasa och gå igenom shoppingutbudet i Vasa. Så den som vill är välkommen att göra mig sällskap bland alla klädhyllor eller med en kaffekopp. Det vore trevligt!

Sedan på söndag är det babyträff i Forsby och efter det blir det babysim. Då är det tänkt att jag skall vara pigg och utvilad. Om inte, så kommer jag säkert att ligga och flyta i vattnet som en valross. Det vill vi undvika (tips mottages gärna).

Nästa vecka har Henkki ledigt från jobbet. Då tänkte vi åka till Tropiclandia och övernatta på hotell Rantasipi. Först var det tänkt att vi skulle åka över till Umeå, men vad är Umeå jämfört med Tropiclandia? Nämen vi fick inte dagarna och tiderna att passa så vi fick nöja oss med Vasa. Så tänkte vi att Zacharias behöver slippa ut på något skoj och vad är då inte bättre än att åka och simma någonstans?

Och så har köksrenoveringen blivit försenad på grund av att vi har bestämt oss för att vi vill ha en äkta trä som bänkskiva (inget laminat). Men inte har vi bråttomt någonstans! Om ni är intresserad av att se hur köket är planerat (i 360 graders panoramic view) kan ni se det här (länken fungerar bäst ifall man öppnar den i mobiltelefonen). Lite ändringar kommer det ännu att bli ännu med skåpen men layoten är i stort sett färdig.

Önskar er alla ett fantastiskt veckoslut och kom ihåg att njuta av det fina vädret!

Hur ser era helgplaner ut? 

img_3960

Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig spam-uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s