Ny typ av shopping inför tjejkvällen | Emma Järnström

I dag blev det en lite annorlunda dag än vad jag hade räknat med. Farmor och farfar tog hand om Zacharias i några timmar vilket resulterade i att jag fick en ledig eftermiddag.

På lördag blir det tjejkväll i Vasa. Vi har inte haft någon tjejkväll tidigare med tjejerna från pedersöre trakten, så någon gång måste bli den första. Vi är kanske också mera i behov av sådana kvällar när största delen av gänget består av mammor. Tyvärr slipper inte alla med men vi måste ju börja någonstans.

På eftermiddagen har jag varit på jakt efter den perfekta toppen/tröjan till kvällen och på samma gång tog jag bilder på olika alternativ och hade instagram användarna att rösta vad de tyckte var snyggast.

Det kändes som att jag hade en virtuell shopping kompis med mig. Så himla kul att se vad andra tycker är snyggt! Jag kommer definitivt att fortsätta med den här typen av shopping nästa gång jag skall ha en ny party topp. Dessutom ser ni som följer mig på Instagram (gör ni inte det redan tycker jag att det börjar bli dags nu) hur utbudet ser ut i Jakobstad och vad som är inne just nu. Hittar ni något som ni gillar har jag dessutom sparat er värdefull tid.

Innan jag for på shoppingrundan hade jag ingen aning om vilken typ av kläder man har på sig nuförtiden. Men jag fick lära mig att rosa, rött och olika pastellfärger är inne i sommar. Själv har jag blivit helt förälskad i rosa (jag som är den svarta typen). Men i dag hade jag bestämt mig för att jag inte får köpa något svart.

Förutom den här stiliga beiga tröjan (som jag hittade på Code) hittade jag även ett par nya träningsbyxor från Cubus (de hade jätte många fina alternativ). När jag sist var på Studio Z hade precis ALLA tighta blommiga träningsbyxor, utom jag. Men vet ni, nu passar jag in med Jeppis eliten.

När jag kom hem hade Henkki fixat fiskpinnar. Jag slukade maten samtidigt som vi kollade på ett halvt Gold Rush avsnitt (det var något fel på länken) och efter det for vi till farmor och farfar för att hämta Zacharias.

När vi kom dit höll Zacharias på och utforskade ett av skåpen. De hade också fått byta till sommargardin (pojken blir en klättrare som sin mor). Utöver det så hade han väl varit snäll med dem. Ja, förutom gardinen hade han också bitit farmor i näsan. Vad skulle vi göra utan er!

Ps. Om ni vill ha lite kvällsläsning kan jag tipsa om 5 anledningar till att välja finländsk päls skriven av Tidstjuven. Jag tycker att hon har skrivit väldigt bra om varför man skall välja finländsk päls. Jag har själv inget emot päls och tycker det är väldigt stiligt.

Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s