Glad vändag allihopa

Jag vill önska er alla en glad vän dag! Fast jag inte vet vem ni alla är, värmer det ändå i mitt hjärta, när jag vet att ni alltid finns med där på andra sidan och vill följa med min vardag och mina funderingar.

Jag fick hem ett par blommor i dag med budbilen. Se så vackra! Med åren har man lärt sig att det är så vackert att ha blommor fram på bordet. Nå i alla fall, när blommorna kom låg Zacharias och Henkki och sov och Ellie började skälla för fullt när budkillen knackade på dörren. Tack och lov så vaknade inte Zacharias. Och har jag inte en underbar karl?

Jag är helt hög på kärlek och nu skall jag just åka iväg på en temakväll om blogg business och entreprenörskap. Gissa om jag är taggad. Förhoppningsvis har jag fullt med nya ideer för bloggen när jag kommer tillbaka.

Önskar er alla en bra fortsättning på kvällen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s