Lite promenad och lite fyrhjuling

Det har varit en skön lördag. Vi har nästan varit ute hela dagen trots att jag och Zacharias har lite hosta. För en gångs skull har det varit passligt varmt och solklar himmel. Bilder säger mer än tusen ord så här kommer några bilder.

Efter att vi kom hem kom mormor till oss. Hon hade varit och klippt sig till Margurites och lovat komma och sköta Zacharias någon timme så vi fick åka ut och köra med fyrhjulingen. Vi drack kaffe och efter det åkte Henkki och jag i väg på äventyr.

I dag bar det av till Vilttorpet (i Bennäs/kovjoki) och vägarna där bakom. Det finns så många vägar att utforska. Så körde vi off-road under elledningen. Då var nog pulsen lite högre på mig. Ibland måste man höja pulsen så man känner att man lever.

I morgon ser det ut att bli lite kallare ( -7). Betvivlar att det blir lika fint som i dag. Hoppas ni också har haft en skön lördag!

Är det någon som vet om det finns någon skogsväg som går från Bennäs/Kovjoki till Jeppo/Pensala?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s