What’s up with myssockor? Är jag enda som inte använder? | Emma Järnström

Något som jag aldrig kommer att förstå är varför så många människor använder myssockor hemma. Okej, det är mysigt och vissa kanske fryser om fötterna. Men varför?

Första gången jag riktigt kom i kontakt med det här fenomenet var när jag var på arbetsresa med mina kollegor så länge som jag jobbade i Vasa. Vi hade beställt minibus eftersom vi var över 10 assistenter. Vart vi skulle minns jag inte. När vi kom in i bussen sparkade ALLA av sig sina skor och drog på sig sina myssockor, utom jag. Jag var den enda som inte använde myssockor. Gissa om det kändes som att jag hade missat något?

På något vis tycker jag att tanken låter mysig med mysstrumpor. Det var säkert därför jag föll för frestelsen igår på K Supermarket och köpte ett par. När jag såg dem så måste jag bara ha dem, eftersom jag inte äger några myssockor från tidigare. Man vet ju aldrig när nästa bussresa blir av, man kan ju behöva ha ett par tills det. Jag har haft dem på mig nu här hemma i två dagar och nog är de sköna men inte har jag riktigt fastnat för dem ännu. Jag tänkte att jag skall försöka ha dem på mig till söndag och se om jag har förstått poängen med dem.

Jag har gått och funderat hela dagen på myssocks fenomenet och tycker nu att det börjar bli dags att göra en liten undersökning bland er läsare och se hur många av er som använder mysstrumpor.

Så tyvärr måste ni in och svara på en undersökning (via Doodle). Det enda du behöver göra är att fylla i ett namn (du kan lägga vilket namn som helst) och kryssa för fyra olika påståenden ifall det stämmer in på dig. Observera! Om inget alternativ passar in på dig, så sänder du bara iväg det tomma formuläret. Resultatet kommer att presenteras på söndag. Ni har tid på er att svara fram till kl 12 på lördag kväll. Tack för att ni hjälper mig förstå!

Länk till undersökningen

Kan någon tipsa om ett bra undersökningsprogram? Doodle är kanske inte det bästa verktyget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s