Hur vi borde hälsa på varandra inom bloggvärlden | Emma Järnström

Jag börjar bli så nyfiken på vem som läser min blogg så jag håller på och döör. Häromkvällen var jag på loppis till Amida Hallen (i Jakobstad). Jag skannade snabbt igenom loppisborden och sedan skyndade jag hem för att plocka upp Henkki/Zacharias och åka till farmor och farfar på kaffe.

När jag kom hem hade jag fått en kommentar (via bloggen) av en person som frågade om jag hade varit loppis på kvällen. Det visade sig att jag har var på loppis på samma gång som tidstjuven. Hur coolt är inte det? Jag såg inte henne (jag ser aldrig någon utan jag går oftast i min egen lilla värld) men skulle jag ha sett henne skulle jag säkert ha grubblat över vem hon var. Vi kom i alla fall fram till att nästa gång vi ser någon person som ser bekant ut, skall vi hälsa, istället för att grubbla varför en person ser bekant ut.

Ibland när jag går på stan, kan jag fundera ifall människan som jag möter läser min blogg (jo, jag vet jag har blivit lite ”mindfucked” med bloggandet). Tänk om alla känner fåret men fåret känner ingen?

Så nu har jag kommit på nästa innegrej i den finlandssvenska bloggvärlden. Vi borde börja hälsa på varandra med ett hemligt tecken. Jag ser att vi behöver två tecken.

Om du följer min blogg kan du hälsa på mig så här:

Om du känner igen en bloggare kan du hälsa såhär:

 

Glad fredag på er alla! Hoppas ni fick ett litet leende på läpparna. Vad tror ni om iden? Hälsar ni på de bloggare ni följer, om ni möter dem på stan?

Annonser

7 Comments

    1. Jo, jag e riktigt nöjd 😉 Jag hitta int nå på loppis den gången. Men ja minns att jag stod och grubblade ifall jag skall köpa en tågbana för 12 € som fanns in i en påse. Men då tog snålheten och förnuftet vid. Vad skall Zacharias med en sån till när han bara är 9 månader 😃🤣

      Gilla

    1. Det är bra det 😉 Jag tycker annars det är viktigt att hälsa på alla. När jag jobbade på Wärtsilä gick jag alltid och sa hej åt alla. Kan nog hända att jag har sagt hej 5 gånger åt en och samma person. Hellre det än att man inte alls säger något. Men det är ju såklart lite annorlunda ut på stan. Då skulle nog folk börja fundera om man skulle hälsa på varje kotte 🤣

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s