Populäraste inläggen denna månad | Emma Järnström

Jag tycker det är intressant att se vilka inlägg som har lockat flest besökare. Statistiken hjälper mig i planeringen av innehållet till bloggen. Kanske någon av er är intresserad att få en glimt av hur man kan planera innehållet i en blogg? Då skall ni fortsätta läsa.

Här nedan har jag listat de tio mest lästa blogginläggen under januari månad i ”random” ordning. Kan du gissa vilket som har fått flest besökare?

Top 10: Mest lästa blogginläggen i januari 2018

 

 

Av det här drar jag slutsatsen att ni läsare är intresserade av:

 1. Barnrelaterade tankar
 2. Vår parrelation
 3. Hur jag är som person

 

I fortsättningen kommer jag att fortsätta att fokusera på barnrelaterade tankar dvs. sådant som alla går och funderar på. Ni verkar också vara nyfikna på min andra hälft samt vår vardag. Det skall jag fundera vidare på vad vi skall göra åt det. Det är ju också trevligt att veta att ni vill veta mera om mig. Förutom detta kommer jag att skriva om träning och inredningstankar, eftersom jag just nu går och funderar mycket på det. Tänk vad mycket man kan få ut av statistiken?

Några frågor till er läsare: Finns det något ämne som ni vill att jag skall skriva mera om? Finns det något inlägg som ni tyckte extra mycket om? För varje kommentar förgyllar ni min dag ❤️

Frågor till Er andra bloggare: Hur planerar ni innehållet i er blogg? Kommentera gärna med länkar, ifall ni har skrivit något inlägg om ämnet. <

Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

5 Comments

   1. Så kul! Nästa gång jag ser någon jag tycker ser bekant ut mellan hyllorna ska jag absolut hälsa istället för att bara grubbla på varför hen ser bekant ut. 😉 Det värsta som kan hända är ju att man hälsar på någon man inte känner, hehe. Jag var där med en kollega och ett par klienter. Fyndade dock inget denna gång. Tyckte det mesta var så överprissatt :/

    Liked by 1 person

   2. Haha 😀 Det skall jag också i framtiden göra ifall jag tycker någon ser bekant ut. Man lever ju bara en gång… Jag hörde faktiskt två tjejer prata om att det var överprissatt.. Det var säkert ni 😉 (jag håller med er)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s