Sammanfattning av veckoslutet – Avlastning är toppen | Emma Järnström

Vad gjorde vi i helgen och hände det något kul? Den här helgen har vi faktiskt gjort någonting och inte bara varit hemma. Nu känner man sig som en ny sjöjungfru med ett nytt leende på läpparna. Nu kommer vi att orka en bra stund igen. Avlastning är toppen!

I lördags var vi på inflyttningsfest till Patti. I somrast köpte han en gammal stuga som han har renoverat upp under vintern. Han har totalrenoverat hela huset på bara sex månader. Det kallar jag effektivitet.

Här nedan ser ni kvällens outfit (fotot är tagen av min personliga fotograf Henkki). Det är så roligt att klä upp sig mellan varven. Jag känner att jag borde bli bättre på det.

Innan vi for till Nykarleby bjöd vi Johanna och Tommy på chili con carne och cheescake med hallon, en efterrätt som jag har drömt om sedan jag prövade den första gången hos Emilias (på mamma barn träffen). Receptet på denna underbara efterrätt hittar ni här och chil con carne receptet hittar ni här.

Efter inflyttningsfesten åkte vi til FAF (en rätt så ny krog i nykarleby centrum) och där hade de ”Ladies night”, så vi fick billigare drinkar (jejj för oss). Det ända som var lite tråkigt var att jag inte fick dansa något. Nätet krånglade just när vi skulle börja önska låtar. Det var säkert meningen? Kul hade vi i alla fall. Tack och förlåt! Här nedan ser ni lite bilder från kvällen.

I morse vaknade vi, åt en rejäl frukost (med smörgås, bacon, ägg och avokado) och sedan traskade vi till farmor och farfar för att hämta Zacharias. Farmor och Zacharias stod och tittade i fönstret när vi kom dit, Zacharias sken upp som en sol när han såg oss. Såna ögonblick är ovärderliga!

Vi drack kaffe och efter det gick vi hem så att Zacharias skulle få sova lite innan babysimmet. När han vaknade fick han mat och så åkte vi iväg. Vattnet var varmt och skönt. Ett bra sätt att spendera söndagen på!

I dag funderade jag vad det bästa med babysimmet är och jag kom fram till att det är en trevlig aktivitet att göra hela familjen tillsammans. I dag såg vi dessutom en förändring i hans sätt att leka med leksakerna som flyter i vattnet. Tidigare har han stoppat leksakerna i munnen, men nu så höll han i dem och lekte med dem i vattnet.

När vi kom hem från babysimmet blev jag sittande framför tvn där Victorias Secrets fashionshow som bäst pågick. Jag brukar inte se på sånt men jag blev riktigt tagen. De hade så vackra underkläder och supermodellerna var så taggade och verkade ha så roligt. Tänk om man skulle vara en supermodell… Det var också en kinesisk modell (Xi Ming) som föll på scenen. Hon fick hjälp av modellen bakom att ta sig upp på fötterna igen och efter det fortsatte hon. Undrar hur det inverkar på hennes karriär? Hon började gråta direkt när hon kom bakom scenen. Här kan ni se videon.

Jag måste dock erkänna att vi glömde helt bort att rösta i president valet. Fast jag lade röstsedlarna i bilen så att jag tydligt skulle se dem. Men ändå så glömde jag bort det. Mitt minne är bra ibland.

Det var vår helg i ett nötskal. Nu känner man sig utvilad, snygg och ”fabulous” igen. Tänk vad lite avlastning kan göra.

Hoppas ni också har fått njuta av helgen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s