Henkki tipsar: Chili con carne med grönsaker

I dag har vi bara tagit det lugnt (okej, vi försov oss till babyrytmiken men inte stressade vi upp oss för det). Istället tog vi en lugn promenad och efter det sov Zacharias ute på balkongen i en halvtimme.

Igår var jag på Total Body Workout till StudioZ. Jag trodde det skulle vara ett lamt pass men det visade sig vara en av de tyngre passen jag har varit på. Jag svettas inte när jag tränar, men igår kände jag en svett droppe rinna ner från nacken. Så nu vet ni vad jag gör nästa torsdag. Working that booty!

Efter att Zacharias vaknade åkte vi till Socklot och hälsade på Jimi. Det börjar bli roligare och roligare att se på när de leker med varandra. När jimi skrek skrattade Zacharias, så skulle det inte ha gått för en månad sen. Vi vuxna fick skvallra lite.

Gillar du annars stark mat? I dag när Henkki kom hem från jobbet gjorde han chili con carne med grönsaker. Vi blev bjuden på det i Socklot för första gången och det är SÅ gott. Det blir dessutom godare för var dag den står i kylskåpet. Receptet hittar ni här! Om du vill ha det extra starkt rekommenderar Henkki att ni tripplar samba oelek mängden.

Önskar er alla en ”härrli” fredag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s