15 saker om mig

Jag tänkte att det börjar bli dags att lära känna personen bakom bloggen lite bättre. Bara för att jag älskar listor, har jag gjort den som en nummerlista. Det finns hur många saker som helst att nämna, men vi kan börja med dessa 15 saker om mig:

1. Nattmänniska. Jag är en nattsuddare och gillar mina sovmorgnar

2. Avokado. Just nu är jag helt galen i avokado

3. Hatar memma. Något bland det äckligaste jag vet. Fast mitt namn rimmar på det

4. Att fånga mig på bild. Det kan vara svårt att ta en bild på mig som jag dessutom är 100 % nöjd med. Jag har dessutom noll koll på poseringarna

5. Är varmblodig. När jag sover skall fötterna vara utanför täcket, annars blir det för varmt

6. Äter snabbt. Har alltid gjort det. Försöker jag äta långsamt, börjar jag bara fundera på det

7. Duschar snabbt. Vanligtvis är jag färdig på fem minuter

8. Kommer alltid i tid. Vanligtvis är jag oftast 10 minuter i förtid. Har svårt för människor som inte kommer i tid och inte meddelar

9. Pratglad på morgonen. Pratar som mest på morgonen efter att jag har kommit ur duschen. Då vaknar jag till liv

10. Höjdhopp i sexan. Jag har hoppat 1,40 i höjdhopp trots att jag har ribbskräck. Jag minns att jag brukade tänka – dör jag, så dör jag

11. Att minnas namn på filmer och skådespelare. Jag har sett tusen filmer och serier. Men det är också lönlöst att fråga mig vad någon film eller skådespelare heter. Det samma gäller kända personer

12. Munnen börjar gå. När jag träffar nya människor vill munnen börja gå på mig. Jag har med åren lärt mig att ibland är det bra att hålla tyst

13. Älskar Choklad. Har jag en dålig dag kan den räddas med chocklad

14. Tänker positivt. Försöker att tänka positivt. Kan bli smått irriterad på alltför negativa människor

15. Gillar underligt folk. Ju underligare desto intressantare. Kanske det beror på att jag identifierar mig själv som lite underlig?

Hoppas ni gillade att läsa listan lika mycket som jag tyckte om att skriva den. Kanske har vi några punkter gemensamt? Kommentera gärna med nummer ifall vi har någon punkt gemensamt. Det skulle vara så roligt att veta. Och kom ihåg, har vi inte en enda gemensam punkt, tycker jag nog om dig för det.

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

9 Comments

 1. Allt det du skriver stämmer in på mig, utom det där med fötterna. Jag fryser om fötterna är utanför täcket, fast jag går alltid omkring i kortärmat på jobbet trots att fönstret är öppet (fryser inte lätt). Det märkliga är att jag hoppade också 1.40 i höjd i årskurs 6, dessutom gillar jag avocado, kommer i tid, äter inte memma (det är så äckligt), vill ej bli fotad, är en inbiten nattsuddare…så allt stämmer in (förutom det där med fötterna då)…Märks att vi är släkt. Har du prövat på stavhopp annars? Minns inte mera hur högt jag hoppade (har inte hoppat sedan årskurs 6) men mitt stavhoppsrekord minns jag var så högt så killarna blev sura…

  Liked by 1 person

 2. Ja fy för folk som int kommer i tid å som dessutom int meddelar att dom blir sena 🙄 men ha tyvärr märkt att sen Emil kom e ja int längre 10 min för tidigt utan kan t.o.m. va nån minut försenad 😬 måst få till en förbättring där 😉

  Liked by 1 person

  1. Nå nog är det lite samma här att killen bestämmer hur man kommer och går nuförtiden. Om man skall lyckas måste man tidsplanera 😉 Men jag minns att du brukade alltid komma ungefär på samma gång som mig när vi skulle träffas 👍🏽

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s