Dagens fototips och dagens miss

I dag har vi lekt med klossar. Har ni klossar med bokstäver på hemma, kan jag tipsa er om att ni kan ta roliga bilder med dem. Om ni har en lite större bebis som kryper, blir det en rolig utmaning, vilket det blev för mig.

Man behöver inte ha den bästa kameran utan det går också bra med kameran på telefonen. Vill man göra en budget version kan man klippa ut t.ex. bokstäver från tidningar och lägga den på golvet. Se bara till att din bebis inte äter upp bokstäverna. Kanske det var ett dåligt exempel? Det finns ingen gräns på vart din fantasi kan ta dig. Jag tycker oftast bäst om de bilder som det finns något roligt minne bakom.

Jag föll för frestelsen och klickade hem klossarna när jag såg att det var rabatt på dem. Jag har också i baktanke att använda dem i inredningen till Zacharias rum (som har lämnat på hälft). Åtminstone passar de fint i bokhyllan som jag drömmer om?

Ganska snabbt hade jag en ide hur jag skulle lägga upp klossarna och låta Zacharias riva. Vi körde två varv. Jag letade klossar, stavade och byggde medan Zacharias rev i rasande fart.

Jag hade typ 10 sekunder på mig att fota. Nedan ser ni en serie av bilderna. När jag äntligen lyckades få den perfekta bildserien är det något som fattas…

Ser ni vad som fattas? Jo, bokstaven H (Zacharias). Jag såg det inte själv förrän en kompis kommenterade det på Instagram. Då kunde man inget annat än skratta. Jag kommer absolut att framkalla bilderna och lägga upp dem på vår ”Gallery wall”. Bilder/minnen som man får skratta åt är bäst!

Har ni något foto som ni drar på läpparna åt?

 

Ha en skön kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s