Ny frisyr och att läsa varandras tankar | Emma Järnström

Ibland missförstår man varandra fast man vid det här laget borde kunna läsa varandras tankar. Vi har ännu inte kommit till det skede i vårt förhållande, att man bara behöver se på varandra, så vet man vad den andra tänker. Här är ett exempel från i morse.

I går funderade Henkki och jag på att föra Zacharias till farmor/farfar, när farmor slutar jobbet följande dag klockan 14 och hitta på något kul. Vi funderade och funderade vad vi skulle hitta på men kom inte på någonting som föll båda i smaken. Helst skulle vi ju vilja ut och köra fyrhjuling med det är det för kallt för (- 15 grader ute).

Följande dag säger Henkki:

Henkki: Nu vet jag vad jag vill göra. Åka till Kokkola och handla köksfläkt.

Jag: Det kan vi väl göra!

Henkki: Jag springer ut och lägger i motorvärmaren (klockan är halv 12).

Jag: Skall vi börja gå ut och gå nu med Zacharias, så han får sova innan vi för honom till farmor/farfar klockan 14?

Henkki: Ja, men jag tänkte ju att vi tar med honom. Fick du inte uträknat det när jag lade i motorvärmaren?

Jag: Nämen säg det då!

Så fick vi skratta åt hur bra vi är på att förstå varandra. Man säger ju att kommunikation är A och O i ett förhållande… Ingen är perfekt.

I går var jag till Margurites i Nykarleby och klippte/färgade håret. Det var ett halvår sen sist och det behövdes verkligen. Så här blev resultatet och jag är så nöjd!

Annonser

4 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s