Bort från blöjroskisen och fram med uppfinnarEmma| Emma Järnström

I dag steg vi upp kl 8 och åkte iväg in till Jakobstad på babyrytmik. Det gick förvånansvärt bra. Zacharias började inte gråta som senaste gång. Lite svårt hade han att sitta still, men vem har inte det?

När vi kom hem gick vi ut på power- vagnpromenad i det kalla vädret. Kallt och kallt. Innan vi gick ut såg jag att det visade – 12 grader på termometern. Jag vet inte om jag är härdad men jag tyckte att det kändes som – 5 grader. Inte en enda kotte syntes till.

När vi kom hem var Zacharias pigg och jag trött. Vi har lagt alla leksaker i liggdelen till vagnen framför tv:n, men nej de är inte intressanta längre. Istället kryper han förbi, till sitt favoritställe, nämligen blöjroskisen i tvättrummet. Jag vet inte hur många gånger jag har lyft honom därifrån i dag. Han har dessutom lärt sig att lyfta på locket, så ni kan ju tänka er hur trevligt det luktar. Lyfter man bort honom är han där igen efter 5 minuter. I dag funderade jag till och med att han kanske inte har något luktsinne. Någon som vet hur luktsinnet fungerar för bebisar?

Nej, nu måste vi ha ett nytt roligt ställe att utforska. Nu är det färdigt med blöjroskisen! Så gick vi runt och samlade ihop olika slags föremål, som han ej sett tidigare och så stoppade vi det i en byrålåda. Där höll han på i säkert en halvtimme och mamma fick ta det lugnt med en kaffe i handen och kameran i den andra. Inte behöver man dyra leksaker i den här åldern, det går med precis vad som helst.

Nu sitter jag vid Margurites frisörsalong i Nykarleby och fixar håret. Det får vara veckans egentid det. Väntar med spänning på hur resultatet blir.

Ps. Om du inte kan få nog av mig så kan du följa mig på:

Instagram: miiiemso (för daglig uppdatering om mitt liv)

Facebook: Emma Järnström (ja gilla min sida så får du mig direkt i ditt flöde)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s