Henkki har köpt en ny leksak | Emma Järsntröm

I dag har Henkki hämtat hem ett nytt vrålåk. I söndags frågade han vad jag tycker om han hämtar hem en sån. Han hade funderat ut massor av argument som t.ex. att han kan ta sig till jobbet med den, skotta snö och att vi kan åka på utflykt med den i helgen. Jag svarade att det blir säkert bra med en sån.

Nu när jag tänker på argumenten i efterhand var det säkert ett smart drag att dra tumiskortet, där föll jag. Tre dagar senare står den vid hans arbete i väntan på registrering. Jag gissar att han har handlat snabbt, så jag inte skall ändra mig.

Här nedan ser ni Henkkis seger blick (winning look). Så här finurli kommer han säkert att se ut resten av veckan.

Henkki har fantiserar om lite allt möjligt under hösten som t.ex. en uppgradering av bilen, ny cykel, en andra bil, vattenskoter etc. Är det någon annan som känner igen sig?

Transportmedlet till arbetet har det varit mycket prat om. Jag tycker att det är onödigt med två bilar då han jobbar i Sandsund och kan cykla. Nu när jag har varit mammaledig så har han använt bilen och ifall jag har behövt den har han cyklat eller kommit och hämtat mig. Vi får se nu då hur flitigt den blir använd till och från jobbet.

Nåjaa, Ibland måste pojkarna få vara pojkar. Huvudsaken är ju att han är nöjd. Och nog är det ju lite roligt med nya leksaker. Det betyder ju att JAG får låna DEN.

Kanske ni vill veta vad han har köpt också? En fyrhjuling

Annonser

3 Comments

  1. Haha, här är det tal om en snöskoter nu.. För vi råkar ju ha snö i vinter. Enda som jag har att tillägga på det ev. köpet är att det ska va en 2 personers så att jag också kan komma med och inte behöver sitta hemma.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s