Min dag i bilder | Emma Järnström

Det har varit en skönskön dag. Vi passade på att gå runt Staraby i solskenet. Och jag måste ju bara ta med kameran. Det resulterade säkert i en kilometer jogging. För varje gång jag stannade och fotade, gick Henkki och jag fick sen springa i kapp. Men det var det värt!

Sen på kvällen var det babysim på Östanlid. Vi har haft paus under jullovet, så det var roligt att börja igen. Det var också mycket nytt folk, så vi kände oss rätt så rutinerade och Zacharias minns ännu hur man dyker. Om ni vill kolla hur det ser ut när han dyker kan ni kolla mitt tidigare inlägg om babysim med dykning.

Och så tänkte jag dränka Henkki. Det var tänkt att jag skulle dyka under dem och blåsa bubblor. När jag dök drog jag Henkkis ben åt sidan (så jag skulle slippa under dem). När jag kom upp var Henkki helt dyblöt. Henkki berättade sedan att han tappade balansen och åkte under vattnet. Han hade haft fullt upp med att hålla Zacharias ovanför vattenytan. Jag tyckte han kollade lite frustrerande på mig när jag hade dykt färdigt. Hihi!

Nu blir det att åka till Prisma och handla för hela veckan. Tjingeling!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s