Mamma barn träff i Kållby | Emma Järnström

I dag har Zacarias och jag varit på mamma barn träff till Kållby. Vi skulle till centrum vägen. Jag tog avfarten till Kållby, svängde in på centrumvägen och då ville inte gps:en att jag skulle ta den vägen, utan den ville att jag skulle åka tillbaka till den stora vägen och ta nästa avfart. Nåjaa, Zacharias sov och jag var i god tid (som vanligt), så jag följde snällt efter. Inte tackar man nej till en åktur i Kållby. Inte vet jag riktigt vad ”hon” hade för problem idag…

Väl framme fick bebisarna leka av sig och vi vuxna prata om våra grejor. Emilia hade också fixat något gott att äta.

Så himla gott! När jag tänker på dig vattnas det i munnen…

Zacharias tyckte det var kul med nya leksaker att utforska…. Allt skall via munnen förstås!

Mamma barn träff

Tänk vad kul att visa denna bild (se nedan) åt våra barn när de blir äldre. Kanske berättar de nån dag att de har träffat en pojke/flicka vid namn xxxx, då får vi ”slänga” fram fotot och berätta att de har lekt med varandra när de var små.

Mamma barn träff

Det var också rätt nära att kameran och stativet skulle åka i golvet, men som tur var klarade det sig. Jag är annars helt förälskad i fönstret och ljusstaken på bilden. Det är något med det blåa skenet som gör bilden så himla mysig. Tack för en fin träff tjejer!

Sen på kvällen gick vi till farmor och farfar och hälsade på dem. Det har varit en händelserik dag och mycket håll i gång. I morgon har vi ingeting inplanerat förutom att jag skall till tandläkaren kl 18.30. Jo, ni läste rätt. De har tydligen börjat med kvällskift på tandläkarmottagningen i Jakobstad för att få kortare köer.

Tjingeling! Ha det bra!

Annonser

3 Comments

  1. Sker samma sak för mej med gps:en då vi ska på mammabarn träff 😂 den ha börja yra i kvevlax å replot så ja antar att int e meningen att ja sak rör mej i dessa områden 😄

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s