Pincett greppet och dagen efter nyår | Emma Järnström

I dag vid frukosten konstaterade vi att Zacharias har börjat använda pincett greppet dvs använda tummen och pekfingret istället för hela handen. Tidigare har han bara mosat maten med handen och inte varit så intresserad att stoppa den i munnen. Nu blir det att börja med plockmat.

Zacharias vaknade kl 9 i morse så gissa om vi var lite slöstartade. Vi gick och sova kring två tiden (och det är sent i vår lilla värld).

Så här vackra är vi på morgonen! Rufsigt hår och oftast bryr man sig inte om att ta en titt i spegeln heller. Tänkt att man blir så bekväm med varandra.

Efter det blev det full rulle…

Mina nyårslöften får ni se i morgon. Henkki tyckte när han såg listan att ”det är ju en lista med nyårslöften, inte en shoppinglista”. Så jag måste finslipa den lite innan…

Annonser

2 Comments

  1. Kul att ni ska börja me plockmat 😊 vi kör bara med plockmat nu förutom frukost å kvällsmål då vi äter gröt. Fruktpure äter han nog också. Svårast e det att få i honom kött, tror int att han tycker om lukten 🤔 finns en plockmats grupp å simppeli sormiruoka keittiö på fb där du kan få många tips 😊

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s