Top 5 finaste babykläderna vi fick av tomten | Emma Järnström

Zacharias fick många julklappar bestående av kläder och leksaker. Vi har inte handlat kläder under en tid eftersom vi ville vänta och se vad jultomten förde med sig.

Nu har jag gått och blivit förälskad i följande plagg:

1. Blå/röd randig body med tillhörande byxor

2. Grå och vitrandig merinoull byxor och tröja

3. Gul halare

4. Röd/rosa merinoull halare

5. Grå mönstrade byxor och body

Och då har jag inte hunnit testa alla plagg ännu. Jag är i himlen! Vissa plagg är ännu för stora, så det blir att spara dem tills de passar.

Alla plagg är från Polarn & Pyret. Vissa av dem finns ännu på rea på deras hemsida (de har just nu en kampanj fram till nyårs natten).

Merinoull plaggen är super. Materialet är så skönt och vad jag har förstått så värmer merinoull när det är kallt och svalkar när det är varmt. De grå randiga byxorna och tröjan (lager ett) hör ihop med den rödrandiga halaren (lager två).

Skall försöka hålla mig nu med shoppandet. Har redan besökt Pops hemsida flertalet gånger. Kanske ni är bättre att stå emot än mig? Vad fick ni av tomten?

Annonser

5 kommentarer

  1. Kul me kläder 😍 önskar att vi hadd fått mera kläder, hade specifikt önskat halksockor men fick endast ett par så jag blev lite besviken 😕 hade önskat några specifika saker som vi behöver men sen så valdes dessa bort. Skrev just en lång text om vad jag tycker om det men tänkte jag kan lika bra whatsappa det, börja låt så surt 😉

    Kan istället skriv att vi har en merinoull halare från pop å e jätte nöjd me den. Ha haft den då vi ha vari på shopping rundor å bilfärder. Sku säkert va toppen att sov i också men har en grej med att jag vill ha skilda ute sovkläder så E ska veta va som e på gång 😄 sku egentligen kan ha en till men dom e så dyra så tror det får räcka med en 😊 har också en body å byxor i merinoull men dom ha ja aldrig använt, ha köpt dom på loppis så int hela världen om int dom kommer i användning 😊

    Liked by 1 person

  2. Oj så fina kläder han fick! 😍 Nu blev jag sugen på lite shopping åt barnen från Po.p. men de värsta e ju att dom int behöver nå för tillfällle 😕😅

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s