Vem är du? | Emma Järnströn

I år igen hittade vi en julklapp i postlådan utan avsändare. Det står med stora bokstäver på kortet ”Till Emma & Henrik, baby + dog. Lycka till med nya huset”. Innuti hittade vi ett par spelkort och ett ljus.

Förra året skickade jag och frågade av alla som jag kunde tänka mig, men ingen vågade träda fram. Vem är du?

I dag har vi varit ut och gå längs Staraby med Henkkis syrra och man. Fast det var kallt (ca -9 grader) var det väldigt uppfriskande. Roligt med lite sällskap mellan varven. Efteråt blev vi bjudna på fisksoppa hos farmor och farfar.

Farmor konstaterade att Zacharias har 1 1/2 tand framme och vi har inte märkt någonting. Senast i morse skämtade vi lite lätt att det är säkert nån tand på gång när han var på dåligt humör.

Nå i alla fall så har jag berättat för Zacharias vad som gäller. Börjar han bita mig, blir det adjöss med tissen. Jag såg på honom att han förstod.

Det börjar också gå riktigt bra med faster nummer två och Zacharias. Alla hos farmor/farfar har haft småroligt åt Zacharias när han börjar gråta så fort han ser henne. Men i dag gick det riktigt bra, fast han var lite trött på slutet.

Vi håller som bäst på och experimenterar med hans sömnschema. Just nu testar vi att ha honom att sova i två sovturer, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Han har sakta men säkert börjat somna tidigare. Julen har ju varit och trasslat till schemat, men jag är förhoppningsfull.

Henkki har annars ledigt hela veckan. Skönt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s