Att bygga egna jultraditioner | Emma Järnström

I år kändes julen speciell eftersom det var Zacharias första. Jag ville att den skulle vara skön och mysig och det har den varit. Vi började morgonen med julbastu. Vi brukar inte från min eller sambos sida gå i bastu på julen, men jag vet att det är vanligt att bada i många andra familjer.

Zacharias var trött så han fick ta en snabb dusch med sina ankor/bollar och ett varv i bastun. Ellie fick givetvis också bada bastu. Jag misstänker hon var ute efter ankorna och bollarna som Zacharias hade i badkaret, för hon ville int ut ur badrummet.

Efter bastun ställde vi oss och åkte till Kimo på julmat. Zacharias tyckte det spännande att tugga på en sladd, när vi andra åt. Efter maten fick Zacharias (aka jag) öppna sina julklappar. Han fick massor av fina kläder och två leksaker som han säkert kommer att ha roligt med där hemma.

Efter Kimo åkte vi till fammos och faffas. Vi var säkert över 10 personer där (fastrar med familj m.fl). Där fick Zacharias mera fina presenter som han kommer utforska mera imorgon. Vi var inte så länge där eftersom Zacharias blev rätt fort kvällstrött.

Tack alla inblandade för en bra jul och fina presenter. Vi tar det på nytt nästa år!

Vi bjuder på den bästa bilden av oss. Av alla bilder som vi tog blev antingen någon av oss suddig eller så ser vi arga ut.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s