Tomtenissen är pågång…

Just nu har jag 17/34 saker genomförda på min checklista inför julen. Jag var lite slöstartad i början, så nu tar jag fem punkter per dag istället. Så känn ingen press att ni borde göra en massa saker inför jul, jag stressar åt er istället, ni skall bara njuta!

Idag skall jag fixa

  1. Batatlåda och senap till julbordet
  2. Leka tomtenisse hela dagen
  3. Bränna juleljus
  4. Göra en snöängel och snögubbe

Ser ni någon tomtenisse på Prisma, kan det vara jag som lurar. Jag ser om ni är snälla. Om man känner att man har varit dum, kan man synda genom att äta massor av pepparkakor. Pepparkakor blir man snäll av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s