Lyckad kväll, tack och godnatt | Emma Järnström

Vi fick god mat. Efteråt åkte jag faktiskt hem och sambon valde att stanna kvar. Det tycker jag han är värd! Han har inte varit ute så mycket den senaste tiden och ibland är det bra att släppa ut dem och luftas, så uppskattar de mera vad de har där hemma.

Mamma tog några bilder innan jag for. Måste säga att hon lyckades ganska bra med att få mig att posera. Det är något som jag inte kan själv.

Maten från ikväll. Till min lycka hade de bea sås. Voi nomnom!

Ps. Jag har vågat öppna paketet nu. Det var från Pedersörenejdens Andelsbank. De har skickat en Amaryllis blomma som tack för att jag ställde upp i fullmäktigevalet. Tyvärr så kom jag inte med, men inte gråter vi några tårar för det. Kanske bäst att de int va nån hemlig beundrare.

Nu blir det natten här.

Play safe!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s