Gårdagens loppisfynd och julstämningen hos oss | Emma Järnström

Igår var vi på loppis och så hittade jag en leksak åt Zacharias för endast 8 €. I bra skick var den dessutom. Inte behöver allt vara i nyskick, begagnat går också om det är i bra skick.

Imorgon tänkte jag fixa morots-, kål- och batatlåda, senap och något julgodis till julbordet. Stora planer, hoppas bara allt lyckas? Vi kommer inte ha eget julbord, utan det tar vi nästa år. Detta år blir det julmat vid mormor och morfars.

Sakta men säkert börjar man känna av julstämningen hemma hos oss. Julbelysningen är så mysig. Vi har till och med fixat belysning på utsidan. Grannarna har också pyntat, så det börjar se riktigt fint ut här längs vår gata.

Vi har inte satsat så mycket på julklapparna i år. Zacharias är ännu så liten. Vi har köpt ett par bollar/ankor och det tror vi han kommer uppskatta mest (han är helt galen i dessa på babysim).

Nu får vi hoppas att jag lyckas med matlagningen imorgon. Håll tummarna!

Annonser

2 Comments

  1. Dom flesta av Emils leksaker e begagnade 😁 köpt faktiskt en ny leksak som han ska få i julklapp å blev förvånad hur dyra dom faktiskt e, 12 euro för en fjärrkontroll i plast!

    Vi ha int heller satsa så myki på Emils julklappar men hela 7 stycken blev det i alla fall 😅 2 böcker (mamma behöver nya Alfons ti läs) ett par stonz skor, fjärrkontrollen, badleksaker, en lära-gå kärra å en pulka 😊 dom här sakerna skulle han fått iallafall i nåt skede snart så passade ju bra att ge som julklapp. Ja har önskat nyttogrejer åt honom som t.ex en potta så jag hoppas att folk också tar hänsyn till önskemålen 😄 hadd tänkt fråg av dej om ni hadd köpt myki julklappar åt Z men fick ju svaret här nu 😊

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s