Stadsbesök och nässköljning

I dag har jag sprungit på ärenden till bland annat skattekontoret, andelsbanken, apoteket och bokhandeln. Jag hann också med lunch på mitt nya favoritcafe Fiika. Till min lycka hade de kyckling i beasås. Lunchen var bra förutom att riset inte hade kokat tillräckligt länge. Skönt med lite egentid, fast det bara är för en kort stund.

Så har jag för första gången i mitt liv testat en näskanna/näshörning eller vad det heter? Se bara på modellen på bilden nedan, visst ser det inte gemytligt ut?

Innan jag berättar mera om själva upplevelsen måste jag återgå till modellen på bilden. Undrar om hon hade testat näskannan innan och hur hon kom på poseringen. Bilden är ju bra i sig, syns hur den fungerar. Jag tycker ändå den ser rolig ut på något vis. Tänk om jag skulle ha tagit ett likadant foto och lagt upp på mig själv här på bloggen. Det skulle ju inte vara så trevligt?

Okej, nu lämnar vi modellen och fokuserar på själva upplevelsen och funktionen. Innan man använder näskannan skall man blanda havssalt med ljummet vatten. Sedan var det bara att skölja. Till min förvåning kände man absolut ingenting och den uppfyllde sin funktion. Det var med andra ord 100 % smärtfritt. Det kändes som att man var en …. vacker fontän.

Idag har Zacharias och jag lekt med lock till olika plast burkar. Slängde ut en del på golvet, han undersökte och jag fotade. Ibland kom han till mig och tankade lite trygghet. Han är så otroligt söt just nu.

Så har han börjat ta sig upp på alla fyra. Han tränar och tränar. Det är det enda han vill göra. Sova vill han helst inte göra. Sovandet har blivit till en brottningsmatch mellan mamma och Zacharias. Huhhu!

Och så har jag blivit pysselberoende. Igår vek jag ihop denna stjärna och nu vill jag bara göra flera. Det var därför jag for till bokhandeln och handlade mera papper.

Ikväll blir det att besöka loppis. Trevlig tisdag gott folk!

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s