Första vagnpromenaden på länge och vad man inte skall göra

Idag har vi varit på vagnpromenad. Bäst att passa på sålänge det är ljust. Har suttit inne hela veckan så gissa hur skönt det var att komma ut i friska luften. Det var många som gått längs vårt favorit strå genom skogen, så vi slapp att gå där med vagnen.

Tyvärr måste vi skippa babysimmet idag på grund av att Zacharias ännu är förkyld och hostar. Skönt på ett vis när man inte har någon tid att passa.

Dagens saldo plus minus noll

Sju kilometer stod det på telefonen när vi kom hem. På hemvägen passade vi på och vek in till fammos å faffas på kaffe. Filippa var också där. De hade bakat hela dagen så det var säkert 100 grader därinne. Vi smaka på kinuski kakor som smälte i munnen (det blir nästa bak projekt, måste bara hitta ett par formar), limpa och pepparkakor. Det är bra att vara nyttig då kan man vara onyttig mellan varven.

Min Italienare till sambo

Sen när vi kom hem fixade Henkki ihop sin favorit pasta. Jag är bombsäker på att Jag är ihop med en Italienare. Det kvittar vad han säger!

Big no no

Sen vill jag dela med mig vad man inte skall göra. Tvätta aldrig en bomullsfilt tillsammans med babykläderna. Det kan resultera i att pubishår börjar växa på din bebis!

Jag började fundera varför Zacharias har så mycket hår mellan benen och kunde inte riktigt förstå varför det kom, tills jag började studera handuken som jag torkade med. Nu har jag fått borsta av alla kläder. Trevlig sysselsättning!

Annonser

4 Comments

  1. Limpor tänkt ja testa på som nästa projekt 😊 va har ni för reflex på vagnen? Finns ganska myki reflex på vår vagn från förr men ha lite fundera på att köp ett som man sätter på suffletten 🤔 finns på Clas Ohlson ha ja sett men glömd ju att va dit då vi va in ti stan igår, tror int ja vill far int ti stan nå mer heller innan jul å slåss me alla människor 😅

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s