Kokkola besök | Emma Järnström

Idag har vi varit till Kokkola på julärenden. Det var mycket folk ute på stan. Zacharias fick lämna hos farmors och farfars. Han har hostat hela natten på mig. Får se om jag också får det. Inbillar mig redan att det börjar kännas i halsen.

Så donerade vi julklapparna till Punapuu. Nu är det bara att invänta julen och tänka på hur glad någons pojke blir när han får öppna en julklapp. Helt bombsäkert kommer jag att fortsätta med detta också nästa år. Tack för tipset du! Välgörenhet gör en gott!

Efter lite spring i affärer for vi till Sigrids på a la carte. Det är en italiensk restaurang. Ett litet och mysigt ställe. Jag tog pasta med lax och jag kan bara säga att det kändes som jag skulle ha varit i Italien. Så himla gott!

Innan vi for hem passade jag och på att posta julkorten. Henkki lyckades få en bild av en trött mamma.

Det börjar sakta men säkert kännas som att julen är på kommande. Utomhussidan har vi fått pyntat med utebelysning. Ja, vi har till och med en gran ute på gården. Inomhus börjar det också ta sig (några lampor fattas).

Kan hända att jag smyger iväg till Prisma ikväll och handlar ingredienser till en pepparkakssmet. Ifall det blir en hemma dag imorgon med sjuk hals är det ju mysigt med lite pepparkaksdeg. För det är ju den som är godast!

Ha en skön lördag gott folk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s