En dag ut i naturen | Emma Järnström

Idag sov vi till en 10 tiden (lyx ja tack jag vet). På eftermiddagen for vi ut på vagnpromenad. Kände att något speciellt måste vi hitta på dagen till ära. Kameran fick också följa med. Min lins (som går att zooma med) har Zacharias dragit i golvet, så fick nöja mig med 50 mm objektivet. Blev nog minst lika fina bilder med det, fast det var molnigt.

Det var på minusgrader så jag tänkte att nu borde det gå bra att gå längs skogsvägen som vi annars brukar undvika på grund av all lera. Det var bra att ingen såg mig för det var inte enkelt att koma igenom (svor nog några gånger) alla gropar och spår. När man kommer ut ur skogen kommer man till mitt favoritställe i Sandsund. Innan Zacharias kom till världen var vi där och gick nästan varje dag.

I dag tog jag mig an utmaningen att plantera en hyacint i mossa. Såg att Hyacinten blommade i morse. Var ute igår kväll och samlade mossa i mörkret på samma gång som jag rastade Ellie (kan säga att det var ingen enkel kombination). Resultatet blev bra i alla fall. Känner mig nöjd. Mysigt med blommor. Höjer verligen julstämningen.

Zacharias kryper för fullt och stöter sig titt som tätt (stackars liten). Han övar hela tiden på att stå på knäna och så kryper han i race fart när han ser att Ellies matkoppar är framme.

Nu blir det att se på slottsbalen.

Annonser

1 Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s