Bebis lek | Emma Järnström

Idag har vi haft fin främmande från Vasa och det gick väldigt bra tills Zacharias blev trött och hungrig. Det är nånting speciellt som händer i ens mamma hjärta när man ser bebisar leka, de är på nå vis så söta. Tänk, de är våra avkommor och vi kommer att lära dem allt vad vi kan och lite till. Jag skulle inte för något i världen byta ut dig. Du är helt perfekt som du är, även fast humöret inte är på topp alltjämt. Humöret kunde jag däremot byta bort.

Bebislek på golvet 

Efter att de åkt gick vi och sova tills sambon kom hem och då fortsatte hans trötta humör med skratt mellan varven. Man kan inte planera hur en dag skall bli, för mitt i allt vänder den och blir helt tvärtom. Skönt är det i alla fall att man har fått ”tjattra” av sig.

Ryggen är förresten bättre idag ifall man jämför med igår på kvällen. Har ännu svårt att böja mig men ”vettja” det ger med sig. Vi håller tummarna!

Annonser

2 Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s