Mina mål med bloggandet | Emma Järnström

När man tränar är det enkelt att lägga upp egna mål, vad man vill uppnå med sin träning. Samma sak gäller också i ens privatliv. Har man något att sträva efter är det enklare att uppnå sina mål. Och nej, man behöver inte vänta till nyår med att göra upp en egen mål lista. Du kan börja direkt! Här kan ni läsa varför jag började blogga:

1. Psykologiskt

Om det är något jag funderar över kan jag ibland ha svårt att beskriva vad jag tex. är ledsen för. Genom skrivandet får jag lagt ord på mina tankar. Jag vill också att ni som följer min resa skall få en inblick i mitt liv och inte bara se den ytliga.

WP_20150709_14_38_28_Pro (2).jpg Från Rout 66, USA (år 2015)

2. Stilla min rastlöshet

Haha, jag har haft väldigt många ideer vad jag skall göra under tiden som mammaledig (kommer att vara vårdledig fram till augusti 2018). Bra att jag har en stöttande och uppmuntrande sambo som orkar med mig. Vad skulle jag göra utan dig? En tur funderade jag på att starta egen konsultfirma (hjälpa företag med hemsidor och dylikt), skriva barnbok och att börja fota på heltid. Jag har till och med varit inne på att börja sälja Mary Kay produkter. Så ni kan bara gissa hur många idéer jag har för bloggen!

WP_20150709_10_45_05_Pro__highres
Jag vid Grand Canyon, USA (år 2015)
_DSC1122.JPG
Jag vid Hollywood skylten, USA (år 2013)
DSC_2281.JPG
Jag och min Sambo (aka ”stödpelare”) vid Grand Canyon, USA (år 2015)

3. Komma bort från ensamheten

Under tiden som mammaledig har jag stundtals känt mig ensam. Därför ser jag denna blogg som en möjlighet att komma i kontakt med nya och gamla vänner/bekantskaper.

Tyvärr är det så att många känner sig ensamma i samhället. Det är inte något som vi är bra på att erkänna. Åtminstone var det svårt för mig att erkänna och ännu mindre förstå varför jag känner som jag känner? Jag har några få kvalitativa vänner här i Jakobstad men ändå stundtals kan man känna sig ensam när man är hemma på dagarna.  Zacharias är så liten ännu så man kan inte alltid göra allt som man vill göra med honom (och tro mig den listan e låååång). Det blir säkert mer givande när han blir äldre.

IMG_0003 2.JPG
Jag och lilla mannen. 

4. Få er att fnissa litet

Det är ju aldrig fel att skratta. Min humor kan vara ganska rubbad ibland och jag skäms inte för den. Den bjuder vi på!

Nu skall jag börja ställa mig för kvällen. Henkki och jag skall ut på datekväll. Mormor och morfar lovade sköta Zacharias i några timmar så vi får lite avlastning. Tummen upp!

Ha det bäst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s