Fem saker jag gillar med vårt hus | Emma Järnström

I somras flyttade vi från radhus till vårt alldeles egna hus. Här kommer en lista med saker som jag gillar med vårt nya hem.

1. Stora fönster i vardagsrummet

Inredning stora fönster

2. Det runda fönstret i köket

3. Vår ”Gallery” vägg

Det finns givetvis en berättelse och mening bakom denna vägg, mitt eget konst projekt. Tanken är att bilderna är placerade enligt en tidslinje och man kan bygga på bilderna vartefter.

Gallery wall

Gallery wall, galleri vägg, fotoramar
Gallery wall (hittat inspiration från Pinterest)

4. Vår breda säng

Innan vi fick denna säng delade vi tre på en 140 cm bred säng som hade djupa sovgropar. Gissa om det var skönt att flytta in i nytt hus och framförallt ny säng. Nuförtiden sover jag som en prinsessa.

5. Mattan i vardagsrummet

Det bästa med mattan är att den är färggrann och att det finns en berättelse bakom den. Kort kan jag säga att det handlar om vår första ”road trip” till Vasa med Zacharias när han var bara några månader gammal.

Ellie ligger och sover på sin favorit matta.

Önskar er alla en trevlig helg!

Annonser

6 Comments

 1. Trevlig helg på er med, vi ses på tisda 🙂 så kul att du bloggar så ja tänkt ja sku bli den som kommenterar flitigast 😀 verkar ha ändra myki i huset sen jag sist va på besök!

  Liked by 1 person

  1. Det känns inte så ensamt att blogga när jag vet att åtminstone du läser mina inlägg. Min flitiga lilla kommentator 😉 I sakta mak har vi nog ändrat på lite grejer sedan du senast var här. Det är ju så roligt att inreda. Ser fram emot tisdagen 😉

   Gilla

  1. Tack Eva! Det känns riktigt roligt (och motiverande) att veta att du är med mig 😉 Ett av målen med bloggen (och kanske det viktigaste) är att få mer kontakt utåt (blir lätt ensamt att vara hemma mamma) och därför känns det så roligt när någon kommenterar. Borde skriva ett inlägg om detta också. Hät fimns det ingen idetårka.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s